tag:blogger.com,1999:blog-5009275588306946488.post6914433018348676581..comments2020-02-25T19:00:24.373-08:00Comments on Peders Fristelser: Raclette på hytta i helgenAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02215337215620791420noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5009275588306946488.post-560749519632522422010-03-17T15:32:14.301-07:002010-03-17T15:32:14.301-07:00Hej!
Ja, jag har en liknande
Lök
sylteagurk i food...Hej!<br />Ja, jag har en liknande<br />Lök<br />sylteagurk i foodprosesor...<br />persilja<br />koriander <br />salt+pepp<br />römme<br />majo :-)<br />mums ......Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02215337215620791420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5009275588306946488.post-20562532756893754762010-03-17T11:47:46.649-07:002010-03-17T11:47:46.649-07:00Det er bare SÅ deilig. Jeg skal titte her neste ga...Det er bare SÅ deilig. Jeg skal titte her neste gang vi skal ha det! Jeg er litt ensporet her!! Men du bør prøve dressingen jeg serverer til!! (Høres kanskje ikke så god ut når du ser ingrediensene, men DET er den!!!! NAM) 1 løk, sylteagurk (omtrent like mye som løk) - kutt fint bland med majones og ketjup (litt rosa), den her helt skjønn!!! Kos deg på hytta. Heidi:)Heidihttps://www.blogger.com/profile/15839936836415566119noreply@blogger.com