skip to main
|
skip to sidebar
torsdag 28 april 2011
Colslow med gulerot och fylld canolini
Riv 2 gulerøtter
Fin strimla 1/2 huvud vit kål
Fersk koriander
Fenkål 1 tsk
salt och svart peppar.
4 dl majonais eller du ser hur mycket du vill ha
Blanda allt sammen och la det trekka några timmar minst.
Perfekt till grillmaten i sommar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
webbhotell
Mina underbara besökare
Från datum 22. april 2010 Före detta har jag hatt
4991
stycken besökare
Barnmat
(11)
Besök
(24)
Bok tipps.
(6)
Boller
(5)
Bröd
(20)
Bröllop
(2)
Chef Løvis
(2)
Dagens
(1)
Dessert
(19)
Detta lagar vi
(2)
Dressingar
(8)
Dryck
(7)
fiskretter
(23)
frukt
(8)
förrett
(11)
Gele hjärtan
(2)
Grytor
(6)
Hillevi Bolander
(33)
hårda kakor
(14)
I sporet
(5)
Jentekväll.....
(14)
JUL
(21)
Kakor
(56)
Konsert
(5)
kyckling
(14)
Köttretter
(19)
Mat mat mat
(5)
Meny tipps
(7)
mjölk/laktosfri
(53)
Mode shower
(3)
Muffins
(10)
No3
(16)
Pai
(6)
Pasta
(10)
Peder balkes hus
(7)
Pizza
(3)
Potatis
(8)
Pynte tipps
(6)
Reseliv
(13)
Sallader
(18)
Scampi
(6)
Småretter
(38)
Smörgåsar
(12)
soppa
(8)
Spännande nya ting
(15)
såser
(7)
tapas
(28)
teater
(3)
tillbehör
(31)
Tryffel
(4)
vegetariskt
(21)
Våffel
(2)
Välgörenhet
(3)
Om mig
Unknown
Visa hela min profil
Bloggintresserade
Bloggarkiv
►
2013
(1)
►
juni
(1)
►
2012
(1)
►
januari
(1)
▼
2011
(33)
►
oktober
(2)
►
september
(3)
►
augusti
(3)
►
juli
(5)
►
maj
(1)
▼
april
(2)
Colslow med gulerot och fylld canolini
Indisk-insperert gryta med ris
►
mars
(7)
►
februari
(10)
►
2010
(176)
►
december
(5)
►
november
(13)
►
oktober
(18)
►
augusti
(2)
►
juli
(14)
►
juni
(11)
►
maj
(19)
►
april
(33)
►
mars
(32)
►
februari
(17)
►
januari
(12)
►
2009
(25)
►
december
(6)
►
november
(6)
►
oktober
(13)
stat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar