Det var länges sen sist jag hadde denna spanska retten på bordet. Men det är ju sååååå gott. Med sallad och dressing till. Jag liker välldigt gott aioli eller tzatziki till.
6 dl kokt ris som är kokt i curry och massa gott salt
1/2 paprika
10 sockerärtor
1 dl purjolök uppkuttade
1 dl mais
Färsk koriander
10 coctail tomater
1 dl gröna ärtor
1/2 dl av blandningen olja och 1 ss curry
Hacka tingen och blanda gott sammen..
2 pölser
16 scampi som jag marinerat i olja och curry(förkokta hadde jag med inte nödvendigt)
4 kyckling klubber (marinerad och förstekt)
Lägg risblandningen i en ugnssäker form och toppa med köttet. Ha i ugnen i 10 minuter till det blivit varmt.
Nam nam!
Så fine farger, ser kjempe godt ut! :o)
SvaraRaderaÅå, mine tenner løper i vann. Dette ser helt himmelsk ut :) Flott navna her du og, Hillevi! Ikke mange som heter det, men en av mine kjære venninner gjør det :)
SvaraRaderaHa en fin dag :)