Jag var bara tvungen att ha det H:et på mitt kök. Var stasliga grejor att få.
De små bruna läder skorna hitta jag på en brukt butik i Bøverbru, plus ett jätte fint bord som jag oxå har i kafeen.
Ribben svisja jag förbi i en afär och fick så lust på ribbe i lompe med massa god svensk söt stark senap.
Jag provade Hellstrøms resept och svoren blev crispy och det är väll det som räknas?
INGREDIENSER
4 porsjoner
1 l vann
1 ribbestykke, (tynnribbe) 3-5 kilo
10 fedd hvitløk
salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Ha rikelig med salt på ribba og la den ligge i 1-2 dager. (Dette kan du droppe, men resultatet blir ikke halvparten så bra).
Dersom det ikke allerede er laget ruter i svoren, lag de med kniv, barberblad eller tapetekniv. De kan gjerne være små (på størrelse med en terning), da er det lettere at svoren blir sprø.
Ha på godt med knust, svart pepper på begge sider av ribben. (Eller vanlig kvernet pepper)
Forvarm ovnen til 180 grader. Hell vannet i en ildfast form. Legg i hvitløkene, hele og uskrelte. Legg i ribbestykke med svoren ned i én time.
Ta ut ribben etter én time. Snu stykket slik at svoren nå er vendt opp. Ha ribbestykket inn i ovnen én time til. Pass på at den ikke tørker ut. Er det for lite vann må du etterfylle.
Den siste halve timen må du med jevne mellomrom ta den ut av ovnen og øse over sjyen som er i formen.
OBS: Dersom svoren ikke ser ut til å bli sprø bør du heve temperaturen til ca 230 grader. Pass på så den ikke svir seg!
(Dersom ribben, mot all formodning, ikke har sprø svor, kan du bruke grillelementet i noen minutter.
De små bruna läder skorna hitta jag på en brukt butik i Bøverbru, plus ett jätte fint bord som jag oxå har i kafeen.
Ribben svisja jag förbi i en afär och fick så lust på ribbe i lompe med massa god svensk söt stark senap.
Jag provade Hellstrøms resept och svoren blev crispy och det är väll det som räknas?
INGREDIENSER
4 porsjoner
1 l vann
1 ribbestykke, (tynnribbe) 3-5 kilo
10 fedd hvitløk
salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Ha rikelig med salt på ribba og la den ligge i 1-2 dager. (Dette kan du droppe, men resultatet blir ikke halvparten så bra).
Dersom det ikke allerede er laget ruter i svoren, lag de med kniv, barberblad eller tapetekniv. De kan gjerne være små (på størrelse med en terning), da er det lettere at svoren blir sprø.
Ha på godt med knust, svart pepper på begge sider av ribben. (Eller vanlig kvernet pepper)
Forvarm ovnen til 180 grader. Hell vannet i en ildfast form. Legg i hvitløkene, hele og uskrelte. Legg i ribbestykke med svoren ned i én time.
Ta ut ribben etter én time. Snu stykket slik at svoren nå er vendt opp. Ha ribbestykket inn i ovnen én time til. Pass på at den ikke tørker ut. Er det for lite vann må du etterfylle.
Den siste halve timen må du med jevne mellomrom ta den ut av ovnen og øse over sjyen som er i formen.
OBS: Dersom svoren ikke ser ut til å bli sprø bør du heve temperaturen til ca 230 grader. Pass på så den ikke svir seg!
(Dersom ribben, mot all formodning, ikke har sprø svor, kan du bruke grillelementet i noen minutter.
http://cgi.ebay.com/NEW-MULBERRY-ALEXA-CLUTCH-BLACK-LAMBSKIN-PYTHON-TRIM-/140422760946?pt=Women_s_Bags&hash=item20b1d949f2
SvaraRaderaEbay såklart!
jeg har bare gode erfaringer fra kjøp på ebay.
Er det tilly du er sugen på? se på myideaofstyle.blogspot.com for inspirasjon!
klem