lördag 12 juni 2010

Inte glömm att läsa om oss i Lev landlig denna utgåvan!!!!

Jag vill bara påminna folk om att inte glömma köpa/låna och läsa utgåva Nr 3 i Lev Landlig. Ni förstår att vi på Peder Balkes Hus är i den, hmmmm sida 53? ja, ni finner det. Läs lite här
Som de flesta vet så har jag utvidat min verksamhet och beväger mig ut i stora Gjøvik oxå. Jag kunde inte låta bli att bli med på prosjektet. Jag är mycket glad att få chansen att bli med på denna satsningen i Gjøvik sentrum sammen med Nina, Heidi och Kersti.
Vi/Jag öppnar i höst och är alla redan fullt i gång med rivning av golv. Jag kommer att fortsetta mitt kafee på Peder Balkes Hus förstås och tror det kan bli en fin kombinasjon.
Jag kommer lägga ut bilder på utvecklingen av kafeet. Jag tar gärna imot insperasjon och hjälp i från alla och är oxå öpppen för tillbud på div inredning och kök.
På Falkhörnet kommer vi att ha intriør, kläder och kafeet(Peders fristelser)
Jag kommer ha super duper god kaffe och deiliga lunch/middagsretter till befogning. jag komme även ha god vin och snaxi tillbehör.
Vi håller oxå på att vri våra hjärnor på namn. Vi är ju 2 bedrifter i lokalen och vill gärna ha ett naman på själva "huset"....Bara att senda tipps

3 kommentarer:

 1. Så gøy, skal prlve å huske å kjøpe bladet når jeg skal til byen i dag.
  Ha ei fin helg :-)

  SvaraRadera
 2. Så GØY! Redd jeg ikke får tak i denne utgaven i Los Angeles men... GRATULERER SÅ MYE!

  Kjempespennende at du åpner i Gjøvik Sentrum også. Jeg kommer innom i julen<3

  DU ER FLINK!

  klem Nina

  SvaraRadera
 3. Gratulerer med nytt og spennende prosjekt. Det skal bli gøy og følge med på. Jeg gleder meg til jeg er såpass i form igjen at jeg kan besøke deg både i gammel og ny cafe.

  SvaraRadera