Det har varit en hektisk vecka bak mig och bloggingen och vännerna har fått tas i 2 hand. Förra veckan hadde jag både sällskap och catering varje dag och så fortsätter det 2 veckor framåt oxå. Jag är mitt i min högsesong och gleder mig till lite semester nu :-)
I onsdags var det närmare 300 st som skulle ha mat på Urbander och totningar. Jag hörde att showet var fantastiskt bra i år och slått rekord i biljett försäljning. Super kul.
Grillen blev fylld med:
4 Lax fileer
8 vitlöksklyftor
8 vitlöksklyftor
olja
Krydda laxen med din älskling fisk krydda( jag tog mejram och peppar mix)
Smörj ett folie stycke med olja och lägg fisken med 3 cm mellanrum. Skala vitlöken och fördela den gjemte laxen och strö på kryddorna. Packa in laxen och grilla i 10 minuter.
Till detta hadde jag:
Isbergssallad i strimlor
Färsk annanas i bitar
Riven gulrot
Feta ost plus lite av oljan dem igger i
Gröna liver
Gröna liver
God vinigrett med smak av lime eller brukar du laken fetaosten ligger i.
Detta smakade och är ganska sunt. Husk på att sommaren närmar sig med storm skritt :-)
Så här såg sushin ut föra jag kutta den upp.......Se resept här
Midsommar närmar sig och vi planlägger för full på Peder Balkes Hus. Vi har fest den 19/6 och håller öppet som en vanlig lördag(11-16)
Midsommar närmar sig och vi planlägger för full på Peder Balkes Hus. Vi har fest den 19/6 och håller öppet som en vanlig lördag(11-16)
Vi kommer att ha(om vädret tillåter):
Marknadsstånd med fina tillbud i från de flesta entusiasterna på huset. Lekar och blommster-krans bindning för barnen och vi tycker det skulle var kul om barnen klär sig ut, så det blir en minnes värd midsommardag för dem här på Peder Balkesn Hus.
Fin blogg du har! Jeg følger deg, og ser innom nå og da ;-)
SvaraRaderaFølg gjerne med på http://larsspiserdrikkerogsynser.blogspot.com/