2 Ark nori
2 Svartrötter inte för tjocka
Skalde och kokade mjuka, ca 3 minuter i kokande vatten med tillsatt salt och lite lime saft
1 Wasabi tub
150 g rökt lax i skivor
Soya att doppa dem i
Detta är en kul variant på sushi och jag har fått insperasjonen i "köksfröjder året om"
Beskrivning hur du går till väga:
Dela arken i 2 med en sax. Bred ett tunnt lag med wasabi på tångblandet men inte ute i kanterna. Husk att wasabi är starkt. teck med laxen och lägg den för kokta svart roten på en ende. Fukta kanterna i vatten och rulla i hop. Fuktiga kanter gör att den håller sig tett.
Låt rullen vila i kylen ca 15 minuter före du skär den upp.
Ta upp soya i en skål och njut den spennande sushin..... God helg.
Blackberry & Lemon Cake
2 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar