Kyckling på örtbröd
I mellan bröd skivorna har jag en krämig kyckling röra.
Små terningar av kyckling file som jag stekte dagen före. Jag har blandat majonaise, crem fraish, curry, vitlök, bostongurka, färsk koriander, cayennpepper, salt och thai sweet chilisås. Till slut blandade jag ner den ternade kycklingen. Garnerade med strimlor av vår lök och små spenat blad.
I mellan bröd skivorna har jag en krämig kyckling röra.
Små terningar av kyckling file som jag stekte dagen före. Jag har blandat majonaise, crem fraish, curry, vitlök, bostongurka, färsk koriander, cayennpepper, salt och thai sweet chilisås. Till slut blandade jag ner den ternade kycklingen. Garnerade med strimlor av vår lök och små spenat blad.
Röran blir best om den lagas en dag i förvegen.
Skagenröra på vitt hemabakat bröd med smak av kardemumma.
Jag låter rekorna rinna av i ett durkslag och bli riktigt torra, så röran inte blir flytande. Jag rör försiktigt ihop majonaise, crem frash, dill, salt, peppar, lite citronsaft, fin ternad rödlök och purjolök. Toppar med svart rogn, tomat, roccula och en lite lime skiva. Röran blir best om den lagas en dag i förvegen.
Brödet bakade jag dagen före. Hittade inte mitt utskärnings ring så då anvende jag mig av en glas burk i stellet.
Kalkon på vitt form bröd.
Skagenröra på vitt hemabakat bröd med smak av kardemumma.
Jag låter rekorna rinna av i ett durkslag och bli riktigt torra, så röran inte blir flytande. Jag rör försiktigt ihop majonaise, crem frash, dill, salt, peppar, lite citronsaft, fin ternad rödlök och purjolök. Toppar med svart rogn, tomat, roccula och en lite lime skiva. Röran blir best om den lagas en dag i förvegen.
Brödet bakade jag dagen före. Hittade inte mitt utskärnings ring så då anvende jag mig av en glas burk i stellet.
Kalkon på vitt form bröd.
Rökt fin kalkonbröst i rullar, philadelfiaost, walnøtter och garnerat med vindruvor, päron och små fina redruban blad på toppen...här ser vi dem inte helt färdig pyntade men jätte fina med lite pynte blad och nötter på.
Här kan man tilsetta lite brie eller blåskimmer ost om man vill piffa upp den lite.
Här kan man tilsetta lite brie eller blåskimmer ost om man vill piffa upp den lite.
Mmmmmmmm ikke frist sånn da:)
SvaraRaderaHa en fin dag:)
Herlig blogg du har. Herlige delikate bilder.
SvaraRaderaTakk for kommentaren i min blogg, bor ikke så langt unna deg, men har ikke fått smakt maten din. Min mann har da :O)
Den kyllingrøra høyrest himmelsk ut :-)
SvaraRaderaMmmm Du må ikke friste gravide kvinner slik på kvelden:-) Kommer innom å spiser lunsj på onsdag tror også jeg skylder deg penger så da får du de da...
SvaraRaderaNam, dette så helt herlig ut! Så flott blogg du har. Jeg kommer garantert på besøk igjen. Ha en herlig dag.
SvaraRaderaKlem
Dette såg verkeleg meir freistande ut enn mine kjedelege grovskiver med vossafår;0)
SvaraRadera