onsdag 23 februari 2011

Ljummen chevre med portvinskokta russin och blåbär

Detta var sååååå gott.
Jag tog:
1 dl russin som jag kokar i 1 dl portvin och 2 ss socker i ca 5 minuter.
Sett till sidan och ha i 14 blåbär. Låt svalna

1 brödskiva
Passe med chevre på
In i ugnen 10 minuter på 200 grader.
Vinigrett:
3 ss olja
1 ss balsamicoeddik eller sirup
1 ss rödvinsvinäger
nykvernet peppar
1/2 finhackad lök. Helst sjarlotten lök.
6 cherry tomater som du delar
Bland gott sammen och bland i 1 huvud strimlad romansallad
Servera sammen!






1 kommentar:

  1. Dette så veldig godt ut, som vanlig.
    Leser bloggen din daglig. Må si jeg venter veeeldig på oppskrift på Oreo- muffins hvis de ble vellykkede. De så fantastiske ut.
    Janne

    SvaraRadera