söndag 10 oktober 2010

Amerikansk Buffe till Tommy Hilfigers efter fest på moteukan i Olso(fashion week)

Amerikanske buffen bestod av: Kyckling klubbor, pastasallad med curry marinerade scampi, foccacia, aioli, marinerade böner, salsa, römme och nachochips.

Här bak ser vi några av dem som är ansvarliga för Tommy Hilfiger i Norge, det saknas en mycket hyggelig dansk dam som jag faktiskt träffade på ett 40 års lag i helgen som jag leverte maten till.
Efter mode showet fraktades folket hit till show rumet och visade nästa års colektion

Hillevis salsa ala Tommy Hilfiger:

1 løk
1/2 grön paprika
1 boks hermetiske tomater
2-3 hvitløkfedd, finhakket
1/2 röd chili, renset for frø
1 nypa malt vitpeppar
2 ss frisk koriander, hakket
2 ss olje
saften fra 1 lime
salt
Skala löken och dela i 8 bitar, dela oxå upp chilin, vitlöken och paprikan i mindre bitar. Ta upp i en foodprosessor och kör i några sekunder. Ha i koriander, salt och peppar och kör några varv så det blandat sig.
Sätt en kastrull på "hög" värme och ta upp i 2 ss olja och fräs röran i ca 1 minut till smakerna kommit ut ur röran. Men de får inte ta färg eller bli stekt.
Ha detta upp i de krossade tomaterna och smaksett med limen, sätt i kylen i någon timme.




Show rumet som jag hadde bufeen i var mycket stilig. Mitt i Olso och nyheterna var kanon stiliga. Det var mycket svenskar som var där och fick insperasjon. Moteukan/modeveckan i Olso är en mycket folkfylld vecka i Olso.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar