onsdag 19 maj 2010

Så här var min 17 mai....

Picknink kurven var med till Karen kl 14.00....i den var det packat foccacia, vitvin, jordgubbar. Självklart hadde jag värd gåva som 17 mai var ett levlandlig tidning och ringis underbara äpplemust.

Det var deiligt att få serverat mat denna dagen. Jag älskar att äta andras mat. Hela 17 mai åt jag. Jag började hemma med frukost sen inte länge efter var det buffe på Thon hotell(nya quality). Jag avslutade kvällen med en grillpölse. Det skall ju sägas att det blev en eller två pils och champange glas oxå.

Nu är det vår :-)

2 kommentarer:

  1. Hei....nå har jeg kost meg her inne en stund igjen...og du er så flink til å lage så delikate bilder og fristende oppskrifter.Jeg har enda ikke hatt tid til å prøve meg på noen oppskrifter..men vil veldig gjerne linke til din blogg da jeg prøver meg. God pinse til deg fra Maliva

    SvaraRadera
  2. Hærlige 17 mai bilder.

    Håper vi sees snart. Dvs jeg håper snart lillebror kommer slik at jeg igjen kan ta utpå litt.

    Er i elendig form og har fått så mye vann i kroppen at det ser ut som jeg har fått tømmerstokker til føtter...Får ikke på meg sko.

    Håper dere har mye trafikk og hyggelige dager på Balke nå i mai. Sees så snart jeg er på bena igjen og ikke minst får sko på dem.

    SvaraRadera