torsdag 8 april 2010

Parma lindade pilgrimsmusslor(kamskel)


Till 2 förrätter
6 pilgrimsmusslor, frysta går bra, tina dagen före i kylen.
6 skivor parmaskinka eller seranoskinke
svartpeppar
lite olja i bottnen på formen

Jag tog dem faktiskt inte i stekpannan utan lindade bara skinkan runt musslorna och la dem i en ugnssäker form. Före stekning kvernade jag på svartpeppar.
Stekt i ugnen på 190 grader i några minuter.
Servera med citron slungad roccula.......alltså droppa över citronsaft på salladen.
Vill du ha lite mer smaker kan du oxå ha kapris i salladen.

3 kommentarer:

  1. NAM! Dette hørtes herlig ut! Kanskje på neste "mat og vin-kveld"!!! Heidi:)

    SvaraRadera
  2. Heisann Hillevi!!

    Ok, nå ha jeg litt dårlig samvittighet, for grunnen til at jeg leser boken for andre gang, er at jeg kjøpte feil... Og mens jeg leste, så var det plutselig noe jeg hadde lest før.... Og denne damen kan aldri legge fra seg en bok halvlest. Men det går sent, for den er litt dryg,, MEN den har jo vunnet litteraturprisen 1991 etc, så sånn er det med den saken.. Går du in på taggen bøker hos meg, så får du noen boktips.

    Goood torsdag!!
    Mvh HC

    SvaraRadera
  3. Boktips: Knausgård anbefales!

    SvaraRadera