Till 2 sallader behöver du:
1/2 mango
8 sliser Sushi ingefära
30 st chasewnøtter ca 1 påse
1/4 rödlök
2/3 sallads huvud
8 coctailtomater
2 stekta kyckling fileer
3 msk Curry aioli
Bröd (foccacia)
Börja med att steka kyckling fileen på 175 grader i 25 minuter, låt svalna eller servera direkt till salladen.
Lag curry aioli:
2 msk majonaise
1 msk römme (ta bort den om mjölk och laktos fritt)
2 ts curry
2 tsk vitlöksmos
salt och cayennpepper
Skär upp de olika grönsakerna/frukten. Skär och lägg salladen i kallt vatten.
Skär fileen i bitar och stek i smör så de får en brun yta och blir varm igen.
Ha salladen i en sil och sila bort vattnet och ha de i en bolle, ta i lök, 8 sliser ingefära, mangon, cashewnötterna och 3 msk aioli. Blanda detta gott så aiolin kommer runt allt. Ha upp på tallrik och strö över tomater, kyckling fileen och bröd.
På bildet har jag oxå pyntat med färska örter och balsamico sirup.
Hoppas det smakar :-)
Dette så fantastisk godt ut! Hege
SvaraRadera