söndag 21 mars 2010

Pavlova med friska bär

Här ser ni lite av utvalet till Rice. Barn kalaset är räddat.

Dessa muffins formarna kostar bara 39.- har sett att många tar 55.- men det är överprisat

Pavlova


Marängsen:
4 äggvita
2 1/2 dl socker
1 ts potetmel
1 ts vaniljsocker
1 ts eddik 5%
1 krm salt
Krem(laktosfri) med massa vaniljsocker i.
vilka bär och frukter du vill på toppen
Marängs:
Pisk äggvitan stiv och ha sen i det torra.
lag bottnen så tjock och stor du vill och stek 2.5 timme i 120 grader
låt svalna(denna kan ligga upp till 3 veckor före du använder den) mister lite aroma
Pisk kremen med vaniljsocker
lägg kremen på marängsen och sen toppa med bär/frukter
Denna kan lagas några timmar i förvägen.


1 kommentar:

  1. Du liker Pavlova du også ja:) !? Herlig kake både å se på og smake!! Også utrolig lettvint siden du kan lage bunnen lang tid i forvegen - bare oppbevar tørt.

    Takk for fine tips anglys og muffinsformer. Selger Rice på nett?

    Heidi

    SvaraRadera