fredag 26 mars 2010

Scampisoppa med kokosmjölk och koriander och att inte inte glömma påsk stämningen i kafeen

Förra veckan kom en god kunde in i kafeen med dessa fina vinkassarna som hon ville sälga. Jag har fått låna 3 st för att se om de passar in i kafeen. Vist gör den det? Dessa kostar 800.-
Påsk ägg till alla barnen :-) på söndag ger vi bort alla påsk ägg vi har kvar......välkommna att komma och se. Förste man till mölla.

Scampi soppa:

2 portioner soppa:
12 scampi
olja
1 ss curry
1 1/2 burk kokosmjölk
lite koriander
lite vitlök
6 slizer ingefära i burk eller skivad färsk.
1 ss kyllingkraft
1/2 lime
1/2 paprika
1/2 burk kikärter
1/4 squash
salt
Gör så här:
Stek scampin i olja och curry.
Ta i grönsakerna och stek med och sen det flytande och kryddena.
Koka upp och servera med bröd.
Enkelt och gott, och inte minst välldigt snabb rett.

Så här ser bord pynten ut denna veckan i kafeen.
Det är faktiskt Himlas tandborst skålar som tada, blivit till kruka för dessa vår blommerna.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar